Támogatók és partnerek

Red Bull

A RED BULL RÖPNAPRÓL
A Röpnapon kattant mérnökök és vakmerő pilóták váltják valóra az álmukat, hogy repüljenek. Először megépítik a repülő masinájukat. Aztán elrugaszkodnak az ismeretlenbe. Vagy – ahogy az a leggyakrabban történik – megmártóznak a vízben. Benne vagy?

https://www.redbull.com/hu-hu/events/red-bull-flugtag-hungary-2022

Noblechairs

A noblechairs megteremti az irodai ülőhelyek következő szintjét, amelyet a világ legjobb versenyautói ihlettek. Nemesszékeink prémium választást jelentenek az igényes egyén számára, ergonómiailag épültek és gondos figyelmet fordítanak a részletekre.

https://noblechairs.com

Discord

A közösségünknek fenntartott kis kuckó, ahol minden nap lehet jókat szórakozni és színes egyéniségű emberekkel találkozhatsz. 😀

hhttp://discord.gg/pierce

Twitch

Twitch.tv egy videójáték-közvetítéssel foglalkozó weboldal, amely az Amazon tulajdonában áll

https://twitch.tv

Samsung

Samsung Odyssey monitorok. Áss mélyebbre a játékban! Az 1000R, az ívelt képernyőtechnika új csúcsa, amely megfelel az emberi szem kontúrjainak az elképzelhetetlen realizmus érdekében.

https://www.samsung.com/hu/

League of legends

A League of Legends egy csapatközpontú stratégiai játék, ahol nagy erejű hősök két ötfős csapata próbálja lerombolni egymás bázisát. 140 hősből válogatva indíthatsz látványos akciókat, győzhetsz le ellenfeleket és pusztíthatsz el tornyokat a győzelem felé vezető úton.

https://leagueoflegends.com/

SteelSeries

Periféria nyeremények akár egész évben! Nyomjuk meg a kattintásokat!

http://www.steel.promo/ForGlory_GG_Pierce

G2A

Játékok kedvező áron, hatalmas akciókkal és különlegességekkel az év minden napján. A kattintásod is sokat jelenhet nekünk. Csekkold te is!

https://www.g2a.com/n/pierce